Bagi pihak semua warga sekolah ini, saya mengucapkan selamat melayari laman web Sekolah Menengah Kebangsaan Mambau dan terima kasih di atas kunjungan anda ke sini. Pertemuan kita ini menggambarkan kejayaan usaha kami untuk meletakkan SMK Mambau di jendela dunia yang tidak mempunyai sempadan dalam alam siber ini.

Saya berharap semua mantan pengetua, bekas guru dan murid SMK Mambau akan dapat menjalin hubungan semula dengan sekolah lama mereka dan seterusnya memberi bantuan dan perkhidmatan dalam apa-apa bentuk sekali pun dengan menghubungi kami melaui surat elektronik atau e-mail. Kepada semua pelawat yang budiman, anda dipelawa untuk menghantar sebarang pandangan atau komen bagi membantu meningkatkan keberkesanan pegurusan pendidikan di sekolah ini. 

Saya juga ingin mengucapkan berbanyak terima kasih kepada  pengurus laman web kerana berjaya menjadikan laman web sekolah ini satu kenyataan dan kepada semua yang terlibat dalam kejayaan membangunkan laman web sekolah ini.

SELAMAT MELAYARI LAMAN WEB SEKOLAH KAMI.

 

TERIMA KASIH

 

"DETERMINATION LEADS TO SUCCESS"

 

HJH SALWATI BTE SETIA

PENGETUA 

SMK MAMBAU

i THINK Programme Response Students

i THINK Programme Response Teachers

Assignment FrogVLE

PETA PEMIKIRAN I THiNK

HJH. SALWATI BINTI SETIA

PENGETUA

SMK MAMBAU  

Program Pengantarabangsaan

Sistem Pengurusan Sekolah SSO

SSQS 2018

i-THINK (myGfL)

Carian ID FrogVLE SMKM

Activate 1BestariNet Yes ID

Login Pintas Ke FrogVLE SMK Mambau

SPL KPM

EPSA INTAN

Aplikasi Online Pelajar

JPA Matrikulasi UPU KPM Senarai IPTA Malaysia Senarai IPTS Malaysia KPT Politeknik KPT Kolej Komuniti Kolej Teknologi YPC

Senarai Institusi Pengajian Tinggi Awam IPTA

Universiti MalayaUniversiti Kebangsaan MalaysiaUniversiti Putra MalaysiaUniversiti Sains MalaysiaUniversiti Teknologi MalaysiaUniversiti Malaysia SabahUniversiti Pendidikan Sultan IdrisUniversiti Pertahanan Nasional MalaysiaUniversiti Utara MalaysiaUniversiti Malaysia PerlisInternasional Islamic University MalaysiaUniversiti Teknologi MARAUniversiti Malaysia KelantanUniversiti Malaysia PahangUniversiti Malaysia TerengganuUniversiti Malaysia SarawakUniversiti Sains Islam MalaysiaUniversiti Tun Hussein Onn MalaysiaUniversiti Teknikal Malaysia MelakaUniversiti Sultan Zainal Abidin